Online marketing

Sadržajni marketing

Ovo je idealan način da postojećim i potencijalnim klijentima pokažete kako ste stručni u poslu koji obavljate, a ujedno im pružate povjerenje kada odluče kontaktirati Vas i kupiti proizvod/uslugu.

Facebook oglašavanje i AdWords oglasi

Ukoliko želite da Vaše oglase vide potencijalni kupci ili korisnici, objava sadržaja uz oglašavanje rezultirat će uspjehom koji želite i koji Vam je potreban.

Dizajn i vizualni identitet

Vizualni identitet je imidž ili slika koju svaka tvrtka treba stvoriti, a osmišljaju ga stručnjaci iz područja marketinga i/ili grafičkog dizajna. Kreativnost je vrlina.

Izrada web stranica

Samo reprezentativna i kvalitetna stranica može biti idealna prezentacija Vaših proizvoda ili usluga. Odabirom naših web stranica ostvarite prednost pred konkurencijom i povećajte prodaju.

Edukacija i poslovno savjetovanje

Organiziramo online edukacije uredske , te radionice za manje grupe do pet članova. Pronađite pravi put do uspjeha s našim poslovnim savjetima.

Administracija i održavanje web stranica

Imajte na umu da je svaka stranica prisutna na Internetu izložena svakodnevnim potencijalnim prijetnjama, a redovnim ažuriranjem mi ćemo Vam pomoći da Vaša web stranica neometano funkcionira.

Vođenje društvenih mreža

Za Vas izrađujemo strategiju nastupa na društvenim mrežama te objavljujemo relevantan i zanimljiv sadržaj kako bi se Vaši korisnici/kupci uključili u objave, a samim time i u prodajni proces.

SEO optimizacija

Želite li biti prvi na Google tražilici? Naši stručnjaci za SEO optimizaciju omogućit će Vam veći broj posjeta na web za relevantne ključne riječi. Budite ispred konkurencije uz nas tim.