Video produkcija

Nudimo profesionalni pristup i vrhunski rad u proizvodnji televizijskog i video sadržaja. Nudimo riješenja od same ideje do finalnog proizvoda. Okupljamo tim ljudi s velikim iskustvom rada u medijima kako na području Istre i Primorja tako i na nacionalnim te internacionalnim medijskim kućama. Surađujemo s nizom stručnjaka raznih profila  copywritera, lektora i jezičnih stručnjaka preko vizažista, frizera, kamermana, fotografa, modela, glumaca, voditelja do tonskih inženjera, skladatelja. Sve na jednom mjestu.

Što radimo?

Snimamo i uobličujemo u zanimljiva videa sva događanja i manifestacije, kongrese te sportske manifestacije i koncerte. Izrađujemo reklame te reklamne kampanje uključujući i fotografiranje, tisak, prezentaciju te organizaciju evenata. Izrađujemo DVD-e, stavljamo video na Youtube, Vimeo i slične internet servise. Obavljamo i televizijsku produkciju.

Svoj vrhunac dizajn je dosegao u grafici pa i fotografiji. Mi smo se odlučili dizajnom baviti i u video segmentu. Već nekoliko godina nije dovoljno samo snimiti neki događaj ili reklamu. Danas je potrebno takav materijal dobro osmisliti, uskladiti ga sa već postojećim vizualima te video dizajnerski prilagoditi webu, brošurama, vizualnom identitetu tvrtke.

Webstream – uživo na internetu

Webstream je naziv tehnologije prijenosa audio i video sadržaja putem Interneta, što ju čini ekvivalentom klasičnom prijenosu radijskog i televizijskog programa. On se može odvijati uživo, što znači da se sadržaj dostavlja u stvarnom vremenu na web platformu, odnosno na postojeće društvene mreže.

Putem našeg weabstreaminga nudimo vam prijenos uživo raznih događaja poput koncerata, sportskih događaja, karnevalske povorke i sličnih manifestacija, kongresa i seminara. Također možete promovirati vaše proizvode i usluge, održavati online tečajeve, prikazivati vjerske obrede i sl. Bez obzira na karakter vašeg događaja koji želite streamati putem naših alata pomoći ćemo vam u upravljanju streamom i komunikaciji s gledateljima.

Uživo prenošenje može biti vrlo učinkovito u širokoj primjeni. Time možete privući vaše potencijalne kupce, promovirati određene događaje, pružiti željene informacije široj publici i sl. Mogućnosti su neograničene. Mnoge kompanije koriste emitiranje uživo kako bi pospješile direktnu komunikaciju sa zajedničkim partnerima i krajnjim korisnicima te na taj način povećali svoju gledanost.

Pogledajte neke naše radove: